Työsuojelukoulutus

Työsuojelukoulutus alkaa Työsuojelun perusteet-tai  Työsuojelun perusteet asiantuntija- ja toimistotyöhön-koulutuspäivästä.  Nämä koulutuspäivät sopivat jokaisen uuden työsuojeluvaltuutetun, työsuojeluasiamiehen tai työsuojeluparin aloituspakkaukseksi. Päivässä saat perustiedot haltuusi ja pääset aloittamaan tehtävässäsi hahmottaen tehtäväkenttäsi. Kun perusteet ovat hallussa ja olet jo hetken toiminut tehtävässä, voit jatkaa kouluttautumista Työsuojelun jatkokurssilla, jossa pääset syventämään tietojasi ja taitojasi. Yhdessä nämä kaksi päivää muodostavat Työsuojelutalon työsuojelun peruskurssin.

Esimiehen työsuojelupakki-koulutuspäivä on suunnattu nimenomaan esimiestehtävissä tai työsuojelupäällikkönä toimiville. Koulutuspäivässä saat perustiedot työsuojelusta ja erityisesti vastuistasi työsuojeluasioissa.  Suosittelemme jokaiselle uudelle esimiehelle.

Työsuojelupäälliköille tarjoamme Työsuojelupäällikön perustieto-koulutuspäivää. Koulutus on tarkoitettu uusille toimijoille ja tarjoaa tiiviin ja tehokkaan tietopaketin työsuojelupäällikön käytännön työhön. Koulutus tapahtuu pienissä ryhmissä keskustellen käytännön työsuojelutyötä tekevien kokeneiden kouluttajien johdolla.

Järjestämme myös yrityksille räätälöityjä koulutuksia puolen päivän (4h) tai koko päivän (8h) pituisina. Sisältö voidaan muokata toiveiden mukaan, olemme kouluttaneet eri yrityksissä esimerkiksi työsuojelutoimikunnan tai esimiesryhmiä.

Tutustu saamiimme palautteisiin tästä linkistä!