Yritysesittely

Työsuojelutalo on vuonna 2017 perustettu työsuojelun koulutuspalveluihin erikoistunut yritys. Koulutettuamme aiemmin suuria ryhmiä diasulkeisina, halusimme tarjota jotain parempaa; käytännönläheistä työsuojelukoulutusta, jonka esimerkit liittyvät käytännön työelämään ja jossa on aina tilaa myös kysymyksille ja keskustelulle. Järjestämme koulutuksia kautta maan, toimimme joustavasti vuokraamalla koulutustiloja tarpeen mukaan.

Kouluttajamme ovat kokeneita työsuojelu- ja työhyvinvointialan ammattilaisia ja toimineet useita vuosia mm. työsuojeluvaltuutettuina ja työsuojelupäälliköinä sekä kouluttajina. Koulutamme pieniä, korkeintaan 10 hengen ryhmiä, mikä mahdollistaa keskustelun ja verkostoitumisen sekä tehokkaan oppimisen.

Tarjoamme lisäksi konsultointipalveluja yritysten työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja HR- palveluiden kehittämiseen. Teemme työturvallisuusauditointeja, joilla saadaan selkeä kokonaiskuvan yrityksen työturvallisuuden tasosta ja suosituksia turvallisuusasioiden parantamiseen. Annamme myös ohjausta ja neuvontaa työyhteisön ristiriitatilanteissa ja sisäilma-asioissa.