Koulutukset

Työsuojelun perusteet-koulutuspäivä samoin kuin Työsuojelun perusteet asiantuntija- ja toimistotyöhön-koulutuspäivä, on jokaisen uuden työsuojeluvaltuutetun, työsuojeluasiamiehen tai työsuojeluparin aloituspakkaus. Päivässä saat perustiedot haltuusi ja pääset aloittamaan tehtävässäsi hahmottaen tehtäväkenttäsi. Kun perusteet ovat hallussa ja olet jo hetken toiminut tehtävässä, voit jatkaa kouluttautumista Työsuojelun jatkokurssilla, jossa pääset syventämään tietojasi ja taitojasi.

Esimiehen työsuojelupakki-koulutuspäivä on suunnattu nimenomaan esimiestehtävissä tai työsuojelupäällikkönä toimiville. Koulutuspäivässä saat perustiedot työsuojelusta ja erityisesti vastuistasi työsuojeluasioissa.  Suosittelemme jokaiselle uudelle esimiehelle.

Työsuojelupäälliköille tarjoamme Työsuojelupäällikön perustieto-koulutuspäivää. Koulutus on tarkoitettu uusille toimijoille ja tarjoaa tiiviin ja tehokkaan tietopaketin työsuojelupäällikön käytännön työhön. Koulutus tapahtuu pienissä ryhmissä keskustellen käytännön työsuojelutyötä tekevien kokeneiden kouluttajien johdolla.

Järjestämme myös teemapäiviä eri aihealueisiin syventyen, esimerkiksi sisäilma-asioihin sekä työpaikkahäirintään liittyen.